ROZUM

ROZUM

Anotace: Možná ho ještě nemám, je to jen báseň

Můj kormidelník v moři,
v moři dění i vzpomínek.
Emoce se zápalem moří,
já posílám mu vřelý vděk.

Vždyť on vždy k cíli dorazil,
někdy vrak jindy krásná loď.
Míle a míle urazil,
létal vzduchem jak vzducholoď.

A kormidluje se zápalem
hodným hrdého kapitána.
Klidné moře zvládá hravě,
bouře k poznání je brána.

I věk se na něm podepsal,
však on bojovník,
nevzdává se.
Vždy vztyčí vlajku v celé kráse.
Autor valerie emilie, 29.03.2012
Přečteno 527x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná myšlekna.
RM.

19.01.2013 06:29:50 | Robin Marnolli

Zaujala, někdo ho ještě nemá, jiný už ho nemá. Tak si vyber. ST.

29.03.2012 14:17:58 | Psavec

Dobré pojetí. Nad prvním veršem jsem se však musela pozastavit.

29.03.2012 13:57:13 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí