Brambory se květák

Brambory se květák

Anotace: jasně dlouho jsem nepsal

Včera byl taky
den
zítřejšího rázu
neprozřel patřičně aby mohl
demonstrací dosáhnout dostatečně uspokojivého
orgasmu
exploze
v mhd zavinila život mnoha
lidí.
Mám hlad
dojdu si
do ledničky pak
budu
pokračovat
jsem zpátky:
. zabíjíme snídající bohy
víno v
kuličce je pro
sráče
co
nemaj v lásce
měkkýše
Měkkýš, to
jseš ty
nemáš
zuby
smrdí ti z
huby - na rýmy se můžu vysrat
jsou mi ukradený jako ten
kopec
na kterým
jsem se narodil.
Chytli jsme se za ruce s K. a váleli jsme sudy
dole jsme se vášnivě milovali
ona mi říkala
svlíkni mi to pončo
prosím a lízej mě
mám to ráda když mi to děláš pod kopcem
bylo to dost hezký -
udělala mi to taky. až jsme dotekli
šli jsme se
koupat
řeka
voda
vodík dvakrát kyslík jednou spousta sraček
zavřel jsem oči
plynul
jsem
otevřel jsem
oči
a
byl
jsem
zas

sám.
Autor Lamorte, 31.03.2012
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasný!!!! miluju tuhle grafickou úpravu poezie s nejasně jasným dějem a ostrým koncem :-))) palec nahoru!!!

10.04.2012 19:22:59 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí