David

David

Anotace: x

to jméno andělů
hlasem zlomených lir zní
Davide,
dítě ztracený,
ty víš to co já už vím.
Davídku,
chtěla bych tě dál za ruku víst
ikdyž vím, že je to nemožný.
Seš stín v mých vzpomínkách
jak hlas vytrácíš se dál
umírá minulost
a umírá její pán
kolíbáš
se na vlnkách
lodičko z papíru sám
vločky, co padají
ruce zmrzlý mám
ty si věž, jsi maják,
kterýmu světlo zhaslo
tak mě nech
přijít tam
kde mrzí nás to
...
Autor LadyElis, 31.03.2012
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěné ...

31.03.2012 13:20:53 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí