Padá mladá do umyvadla

Padá mladá do umyvadla

Padá mladá do umyvadla
zvadla brzy
vlasy od rzi.
v nouzi octla se.
Je bez octa
Bodla se o vidličku.

Povídali že jí hráli zvesela
Ze sela odjela.
Objala mladý habr.
Soused jeho listí shrábl.

Praktikábl natažen
V davu žen
ponížen byl.
Větev ulomil u lomu.
Vlasoví vzplálo mu.

Zdálo se mu že země
ze mě vyvěrá.
Dřevěná jsem bez víry
uvidím motýly.
Obejmout ten proud chci
i pažit pažemi.
Tady na zemi.
Autor Jiřinka Mignonka, 26.04.2012
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Alizarin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí