Konec života

Konec života

Anotace: když mě popadne premenstruační trudná nálada....

Kde skončí život a kam se ubírá?
Kde člověk vyčerpán sílu zas nasbírá?
Co přijde po zavření očí posledním?
Po posledním vaření a smejčení poledním.
Trefí mě šlak nebo pepka klepne?
Jsem člověk co před Bohem si klekne?
Kam odpluje moje duše, kam?
Proč v mladém věku na hlouposti se ptám?
Proč smrt obchází mne a spánek nedopřeje.
Vítr mne nezchladí, Slunce neohřeje.
Myšlenky zběsile hlavou pádí.
Svíjí se jak vyděšené mládí.
Proč teď, proč nyní mě to popadá?
Snad obden myšlenka na smrt mě napadá.
Ptám se ticha, ptám se zhluku myšlenek.
Však zbyde tu zase jen změť písmenek.
Písmenek obsahujících moje děsy.
Dopíšu a pak moje tělo zase hlavu svěsí.
Strach z neznáma, už neuvidím nic.
Já nechci umřít, jen to, nic víc.
Autor Moniska, 30.04.2012
Přečteno 540x
Tipy 7
Poslední tipující: zuzikana, Rootness, Dračičák, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí