Nechci sázet řepu

Nechci sázet řepu

Anotace: .....

Nechci sázet řepu

Do kamennýho džbánku

Nemám inspiraci

Dnes, je mi na kahánku…

 

Řepa se nesází, nýdrž sije

Jak proso v sourať

Prolínám nesnází

Hanebná zkáza

Do hlavy mě bije…

 

A ucho u toho džbánu

Drží !!

Tisíckrát jsem pro pivo šel s oním

Kol kostelních věží…

A neutrhlo se !!

Ba, já jsem pořád svěží

I když dnes,

Dnes je mi bídně

Dívám se na azur až k nebesům

Vzpomínám

Na všechny psy, co jsem kdy měl

Kykyna, Žeryk, Puňťa, Bohouš, Tarzan, Alan,Sany a teď Jessi…

Prošli mým životem

A ty Bože, kde jsi ??

Je mi zle

Dnes nebudu sázet řepu…

Autor v.hercik, 05.05.2012
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí