Varování

Varování

Anotace: Našel jsem to v telefonu, ani nevím, kdy jsem to napsal, dokonce si nepamatuji, že bych to psal... Napsal jsem podobnou, tahle má ale trochu jiné zaměření.

Rudá barva zkrápí je,

zmateně hlavou kroutí.

Věci se hýbou vpřed.

Jejich představy?

V myšlenkách se hroutí.

 

Pod údery mocných gongů

občas se zastaví a zamyslí.

Jenom na okamžik,

aby hned pokračovali

a vzájemně tak sílu dali si.

 

V pochybách a přeci přesvědčení,

unavení cizími boji.

Z přítomnosti tvoří historii.

Budováním čeho?

To nikdo z nich neví.

 

Všechno je lepší, než je to teď.

Čas na myšlení není.

Ale proč?

Měli si to rozmyslet dříve.

Dějiny se dle nich mění.

Autor Sinuhet, 08.05.2012
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí