Poblouznění

Poblouznění

Anotace: Neskutečná skutečnost

Nečekaně za mnou přišla...

Rozmlouvala jsem s ní,
každé slovo zapadalo,
dávalo smysl.

Vlny vibrací,
nekonečných inspirací
rozechvívaly mou mysl.

Milovala jsem se s ní.
Nacházela samu sebe
v jejích očích.

Ztrácela jsem se
pod dotyky jejích prstů.
Tak hebkých...

Ztrácela jsem se a nacházela
a opět ztrácela.
Při šustění prostěradel,
závěsů
a vůni měsíčního světla.

Probuzení, tvrdá rána.
Rozdvojila jsem se ve snu.
Autor kakacka, 03.06.2012
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně vibračně neskutečně rozdvojující

03.06.2012 14:30:45 | poeta

óóó, děkuji. To je moje první nová tvorba asi po 7mi letech od těch starých :-)

03.06.2012 15:40:03 | kakacka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí