Květinka...

Květinka...

Anotace: ...

Nezkrotným dotekem,

soužíc se pro něhu,

hladí nás: "Pojďte sem

do mého příběhu!"

 

*****

 

Když...

 

Usedá v naději,

doufajíc v zázrak...

A stále marněji

čeká na náznak...

 

něco jí povím...

 

"Květinko rozkvetlá,

truchlící pro krásu...

Raduj se pozvedlá

na křídlech pegasů!

 

Podej mi ruku

v posledních modlitbách,

dříve než usedneš

na smrt rmoucí práh.

 

V zítřky už nedoufáš,

na spásu nečekáš....

 

Obětí ticha stala ses..."

 

*****

 

Hladové mlčení

probouzí sny,

jež byly pro krásku

součástí tmy...

Autor Gabrielle, 08.06.2012
Přečteno 526x
Tipy 12
Poslední tipující: V.N.Losinský, Danger, enigman, střelkyně1, Helena Lovecká, tato22
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zavoněla krásou i rozkladem ve tmě :-)

18.06.2012 08:56:01 | Danger

možná promluví...

12.06.2012 16:27:28 | enigman

jedinečná nádhera...o))

10.06.2012 22:35:50 | střelkyně1

"Hladové mlčení
probouzí sny,
jež byly pro krásku
součástí tmy..." ST

08.06.2012 12:17:38 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí