Závislost

Závislost

Anotace: humorné se nedaří, tak dáme opět těžkou filosofii :-) ... varování - dlouhé, rozplizlé a neveselé ... snažící se o pozitivní závěr ... a je to nátěr, nebo nářez? .. nevím, je to pařez .. na závěr nebudete vědět, jestli brečet, nebo se smát ...

Sbírka: O mě .. a taky o lidech

závislost na l.... čemkoli
proč????
ego si honí své hranice
hledá
hledí si do plíce
nádech
výdech,
dech ..
vzdech ve zdech
vlastních ne-milých klavírů
šitých na míru
tvých skic

NIC
posvátného vesmíru

tomu se bráníš
však ty víš
ty víš

tak raději zase vnější světy ohlodáme
"Jé, ukaž, podívej, co tu máme ..."
abychom zase na chvíli zapomněli
že nejsme či jsme

nic a všechno zároveň

jenže, "Kdo se mě to staví na roveň?"

Bůh? pchá,
kdo je víc, než JÁ!

Moje milé ego
zapomnělo
bez koho by tu nebylo

kdo stvořil a na jeho život se jenom dívá
kdo může být veselá i živá diva
nebo kdo se může trápit
vody či rumu se napít
tvoje volba děvče

závislost?
proč?

proč hledám pořád něco venku?
proč prahnu po vašem uznání?
proč zároveň strach mi nahání .. závislost

dnes napíšu a zítra po mě veta
nezbude ni žádná nicotná věta

a můj veledůležitý život?
jen pomlčka mezi datem narození a úmrtí ...

xxxxxxx - xxxxxxx

ale to je přece veselá zpráva
můžu si totiž s životem jen tak mávat
dělat naprosto cokoli
neplnit už ničí úkoly

ani svého ega
a tak běda
vrhám se zas
do života krás

do svého vnitřního světa ..
kde mráz
zamrzlo
něco co chce ven

proto hledá si vnější stimuly ..
potřebuju začít znovu
zase od nuly

000 000 1 ... you are one in the 1 000 000 ...

my jsme nuly,
které jedničkám dávají význam

vyznání ..
no, to je tedy dnešní poznání ... ?!

http://www.youtube.com/watch?v=4ODuKTc5kxU

u-znání ... you-zdání ... you-tube ... trub-ec ... ledo-borec
Autor Helena Lovecká, 08.06.2012
Přečteno 590x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, bird225, Psavec, enigman, střelkyně1, Manni3, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne závislí...

11.06.2012 15:22:19 | enigman

u mě se dokonce na chvíli projevila srdeční arytmie...toť dílko!:)

10.06.2012 22:44:23 | střelkyně1

taky mívám chvíle kdy mi jedou myšlenky podobným nesměrem..dík že nejsem sám

08.06.2012 14:09:41 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí