Život

Život

Anotace: Každý se snaží vysvětlit, jak funguje život. Nikdo ale přeci neví, co je opravdu dobré a co je zlé...

Asi neumím životem jít,
umím se životem řítit.
Pravidla ukazují striktní tvář,
já ale nechci být lístečkem na řece.

Smutek a štěstí nejsou protiklady,
smutek a štěstí mohou jít ruku v ruce.
Záleží na tom, kdy zvedneš oči,
co se ti zobrazí ve studánce osudu.

Není lepší promýšlet,
není lepší nemyslet a jednat.
Stačí žít...
Autor Daniel Felder, 15.06.2012
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí