Odpověď na vaši nabídku

Odpověď na vaši nabídku

Anotace: ... už mě vážně začínáte srát, a proto příště začnu jmenovat ...

"Nad nikoho se nepovyšuj
a před nikým se neponižuj!"
Lezení do zadku je oblíbený sport,
kterému mnozí lidé vzdávají hold.
Naštěstí nejsem sportovkyní a ani nesedím v žádné komisi.
Jsou věci a situace, které nechtějí kompromisy.
Třeba anonymní dopisy... Co s nima?
Prověřit pravdivost a uklidnit klima.

Dali mi nůž na krk, prý ať se přidám k satanistům a budu se mít fajn.
Potečou mi prachy, najdou mi muže z jejich řad,
na jejich pokyn pojmenujeme své děti a na povel se musí smát.
Mít své jisté, satanisté? Co s touhle nabídkou, než na ni srát?
Říkají: "Život tvůj ti není drahý,
kdo neposlechne nás, tomu se rakev chystá
a na ní zasejeme trochu trávy."
Já na to: "Miluji Krista,
o svém rozhodnutí jsem si jistá, nepohnu se z místa!"

Polanski točil o ROSE-Marry a šlapete mu na paty.
Kubrick už voní ke kytkám od spodu.
Pro mě jste a vaše praktiky hovny v záchodu.
Život můj je mi Svatý,
kašlu na vaše výhrůžky a ostatné dráty.
Kdo sází zlo a říká: uctíváme Boha,
před nimi vždycky beru roha.
Už ze zásady, že můj BŮH má s lidmi jiné plány, nepotřebuje otroky.
Vždy, když budu moci, kryji lidem záda a ženu je to zátoky.

Seru na vaše vydírání,
na vaše prolhané tlamy.
Já vím, že mnohé černé jámy,
jsou dílem vašim, dílem falešných proroků.
Já si dám dneska do nosu a satanisty nazvu VOLY.
Mnozí z Vás často zlobu volí
v domnění, že jim bude lépe.
Rozhodnutí toto zdá se slepé.
Když chcete mi můj život vzít,
ať smrt ještě dnes klepe
z Vašich činů se mi chce blít.
Autor Inge, 19.06.2012
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, enigman, Pelican
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není nad správné pojmenování...

20.06.2012 08:44:24 | enigman

Nenechalo mě chladným. Bod pro Vás mistře.

19.06.2012 22:38:43 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí