beze slov a bez touhy

beze slov a bez touhy

Anotace: slova a touhy mají společný pramen

beze slov nepostavíš město
beze slov nejsou myšlenky
postavit město v hlavě a žít
město, které se otřásá
když vnější svět zkoumá základy mysli

beze slov a bez touhy
bez ničeho civět do tmy
není už čas, není ani minulost

tváře myšlenek, barvy pocitů
slova touhy oddělují od nirvány
a s posledním zbytkem chtění
vrátit touhu zpět
de jejího domova
nekonečného světa
skrývající se v každé věci
do míst, kde není bolest
nebo tělo, které by cítilo

ten muž to zpozoroval
vzal vše, co měl
a vrátil své touhy zpět životu
jeho duše opustila tělo
začala se vznášet
viděl svět žijící koloběhem
duše se vznesla k oblakům
a zmizela v oranžové záři
připojila se k duším všech,
co vykročili do neznáma
připojila se k duši světa
Autor dead-head, 20.06.2012
Přečteno 547x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, J sh' T r' k, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tipuju, ale moc jsem to nevstřebal, asi jsem zase v racionální fázi... nebo v blbostní. :)

20.06.2012 19:16:16 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí