Konec léta

Konec léta

Anotace: Tak nějak, jak šlova a myšlenky šly..

Sbírka: Okvětí melancholie

Rozhraní iluze a skutečnosti,
lásky a výlučnosti.
Pár kapek naděje světa,
po kterých nezbude věta.

Vážně, nic se neděje,
jen je konec léta
a všichni ztrácíme naděje
v to, že člověk létá.

Pradávné tajemné znalosti,
vášně a věčné starosti
rozpustí se v prach,
bude to poslední krach.

Hádanky, střípky, nicota.
I nebe zničí ta prázdnota.

Vážně, nic se neděje,
jen je konec léta
a všichni ztrácíme naděje
v to, že člověk létá.
Autor Dullsinea, 24.06.2012
Přečteno 629x
Tipy 3
Poslední tipující: TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to spojení "lásky a výlučnosti".
Hezké.

21.08.2012 13:17:30 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí