Já za pár let

Já za pár let

Anotace: ......

Stojím na okraji lesa sám

 Do dáli hledím

 V ruce svírám hůl

 Podpěrnou hůl….

 A do krajiny smutně hledím

 V očích sůl…

Jsem smuten , zmaten

 Pohledem

 Do tý vagíny společnosti

 Jež přírodou kdysi byla

Dnes mlhavě připomíná

A ptáci ještě krouží na pozdrav

 Jdu domů

Už za pár let,….

Autor v.hercik, 25.06.2012
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí