Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Krátká a v mojí hlavě.

 

Myšlenky

 

Takhle to chodí v mojí hlavě,

po špičkách a přece hravě,

míjí se, míjí bez povšimnutí,

málem v ní není ani trocha k hnutí,

však přece se všechny vejdou,

a než se sejdou,

je jich hned o jednu víc!

Autor Elie, 29.06.2012
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí