Kdo řekl, že nejsi hezká?!

Kdo řekl, že nejsi hezká?!

Anotace: Filozofická báseň jak stehno! :D

Zlatíčko,
kdo ti sakra řekl, že nejsi hezká?
Neznám nikoho lepšího než jsi ty.
Tobě i Brad Pitt v poho zatleská.

Zlatíčko, pověz,
tak kterej hnusák ti to řek‘?
Zmlátím ho do kuličky
že už nevydá ani skřek.

Tak neboj a řekni, kdo se opovážil?
Kterej bezcharakterní kolohnát
se přestane smát, až jeho veselej čurák
dostane kuchyňským nožem šach mat?!
Autor mašinka, 01.07.2012
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zabloudil jsem a dobře jsem udělal.
Tak hodně jsem se dlouho nenasmál.
Takže ST má milá zlatá ;-)

09.01.2013 04:02:25 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí