směry

směry

Anotace: ..kolem nás,v nás

chtěl  jsem se otočit na druhou stranu

a ona nikde

tak hněvem planu

zmizelo dole nahoře také

i mé oblíbené vlevo  lahev saké

 

ještě snad v naději

říkám si  hlavo

zdalipak zmizelo úřední pravo

co  budu  dělat nejsou směry

vznáším se mlhou nedůvěry

 

a kolem letí

zmatená těla

též by se ze zvyku

 směrovat chtěla

jenom že ono

není kam

 

a tak tím zmatkem pronikám

jenom svou myšlenku

vyslance v  temnotu

vysílám do nikam

zjistit

jde o co tu  ?

kdo sebral smysl

zcizil nám řád

já rovně chodíval

zatáčel rád

 

někdy jsem překážky

do cesty životní

snožmo či s rozběhem

zdolával

 v prvotní

 

touze se vznést

 letět si nad zemí

a z hloubky pod sebou

mít v zádech mrazení

 

a teď se ani neotáčím

proč bych měl

když v mléčném hustu  sotva stačím

…….zapsat…….

 

 než bych vše zapomněl

 

zmizely směry smysl žití

z emocí vzdouvám vlnobití

prolomím hráze

chaos padne

a pak se vydám ..je to  snadné

 

opřen o sukovité dřevo

 lesem

v mé oblíbené vlevo

 

 

Autor poeta, 04.07.2012
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že ty ses trošku zaplantal?:)) v tom lese...:-))

04.07.2012 19:54:09 | střelkyně1

Safra..tohle slovo neznam:-):-)

04.07.2012 19:57:00 | poeta

kecko:))

04.07.2012 19:58:45 | střelkyně1

Prisaham,..a to jsem prolistoval celej slovnik lesnich slov :-):-)

04.07.2012 20:03:43 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí