Snové

Snové

Anotace: .....

 Od doby, co jsem

 Pomohl přivézt života

Na tento Svět

 Stále častěji myslím

 Na Smrt A přitom….

Život je Květ !!

V myšlenkách pohřbívám

Sebe i blízké

Oni se radují

Já trnu v obavách !

Co bude po mě ?

 Co po nich ?

Co bude se statkem ?

A co malej Tonik ??

Kdo zoře sourať

Kdo zapálí svíci

Na Dušičky

Mému nevlastnímu strýci ??

Pak hodím výhybku,

Otočím stránku

Vždyť Život není,

 Jenom na kahánku

Radovat se člověk

Taky někdy musí

Třeba když venku,

Štebetají husy

Pak vstanu a jdu něco dělat….

Autor v.hercik, 10.07.2012
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí