Vyznání

Vyznání

Anotace: Se mi zas jednou ráno chtělo něco napsat

Sbírka: Variace

Vážně nechápu

ulepeným prstem

načmáraná vyznání

na výkladních skříních

v tramvaji

a na smetišti

 

Jsou všude jako moli

kterým se zlíbilo

usadit se mi v kabátě

a chroupat vlákna

mých vztahů

 

Všude se válí něco z toho

co mohlo být a nebylo

bylo a nemuselo

nemělo a nechtělo

 

Oknem se míhá

zpustošená krajina

Nevim kam jedu

ani kam dojedu

Není cesty tam ni zpátky

 

A oni maj ještě čas na psaníčka

Kde to sme?

Autor Ori Eremos, 23.07.2012
Přečteno 683x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí