SVĚTOVÁ

SVĚTOVÁ

Anotace: O světě..

přemýšlím na jakých základech kdy stál svět

- jestli na ohni nebo na ledu

přemýšlím kdy, proč a jak rostl ten živoucí květ

co utrnul v mé fotografii jednoho pohledu




přemítám proč tu žijeme

a za jakých podmínek sníh Zemi laská

proč jsme tady, proč přežíváme a hyneme

a v myšlenkách neslyšně tomu světu tleskám




neopomenu krásu, nezapomenu Tebe

protože tys tu byl, když umíralo všechno kolem

ty, Svět jsi tu zůstal, ale všechno ostatní je zmařeno

ale ty tu jsi, světe, a vše tady je změneno bolem




jak tu žijeme a jak dýcháme

a proč všichni sedí, když je čas vstát

řeknu vám co: teď půjdu pomoct světu a postavím se

a navždy vůkol všemu budu stát
Autor Evelin-Goldenmajer, 06.08.2012
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí