Nihilistická

Nihilistická

Anotace: Anotace na pokus o nihilismus vyznívá nějak takhle: "Vlastně úplně o ničem" :D

Odplavat, rozpustit se, zmizet

pryč, daleko, do nikam a všude

nebýt, nedýchat, nevnímat

únavu, smutek a tu nudu

a otrávenost ze sebe sama

tak nudně nudná dospělá

jak ten nejdelší sen

a ne a ne se z něj probudit

až to bolí, ta snaha o pocit

že ještě žiju, o procitnutí

a nikdy, už neusnout

protože kdo mě probudí

příště?

Autor Juliete, 13.08.2012
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí