nastal čas

nastal čas

Anotace: nastal čas pro změnu v našich životech

nastal čas
začít vnímat krásu přírody kolem nás

nastal čas
pozvednout svůj hlas a říci celému světu
že život krásný je a stojí za to žít,
když můžeš druhého za ruku vzít

nastal čas
nebát se začít snít a radost ze života mít
protože život velmi krátký je
a rychle se nám vzdaluje


nastal čas
přestat se bát
a říci všem které máš rád
že stojíš o to za ruku je brát
a své srdce jim dát

nastal čas
neposlouchat zlé lidi
kteří ze svých úst jen síru srší
a před jejich slovy si radši zacpat uši

protože opravdu už

nastal čas
kdy záleží na každém z nás
jaký si zvolí v životě cíl
a koho ve svém čele budeme chtít mít

protože naši současní mocipáni
už musí být konečně vystřídáni

těmi kdo s v srdci lásku mají
a o druhé se zajímají

těmi,kteří nechtějí jen krást
ale chtějí, aby každý na této zemi
šťastný byl a ve starostech se netopil

že to je jen utopie a planý žvást ?

ne protože opravdu už nastal změny čas
Autor jiří slunce, 06.09.2012
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí