Láska nevěrná

Láska nevěrná

Anotace: bez komentáře

Skládám si po letech básničku.
Jako když zpívám ohranou písničku.

V jeho náruči do tmy se propadám.
Vzrušením sotva dech popadám.

Drží mě pevně.
Snad tenhle večer vyjde levně.

Neohrabaná slůvka patlám.
Jako když do tmy po světle šmátrám.

Jako ztracená v lese.
V tom duchu můj život se nese.

Kdysi jsem vsázela všechno na jednu kartu.
Přitom pálila nejednu spartu.

Asi stárnu nějak to nejde.
Říkám si ono to přejde.

Štěstí je půjička na splátky.
Ze zpětnými zrcátky.
Autor mexx, 08.09.2012
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Loveless, malá slečna, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí