Útěk z reality

Útěk z reality

Život je sen či realita
realita je sen či život
myslím v hladině beta
a dávám zpětný chod.

Doteky chladné zebou mě
víc než mráz v útrapech zimy
nedělám věci vědomě
utíkám z reality.

Představy matné jsou
plné snů a touhy
plují si myslí svou
a třídím své dluhy.

Nenacházím pozitivum
v marnostech tohoto světa
podléhám okolním vlivům
a nemám právo veta.

Nenech mě skonat
v útrobách myšlenkových pastí
začínám stonat
pln plný nechuti a zlosti.
Autor Ďábel sám, 29.09.2012
Přečteno 628x
Tipy 1
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí