Nevyhnutelné události

Nevyhnutelné události

Anotace: kontra..

Ústa s naléhavostí křičet by chtěla

V této chvíli však jen tiše mlčí
Poznal jsi pravdu, jenž kletbou se ti stala
Tak neptej se, co z hrudi ti trčí
 
Co kalí ty střepy, které po očích tvých zbyly?
Myslíš, že proudy černé tuže by tvou vinu smyly?
 
Co stane se teď? - nevyhnutelné?
Co stane se teď? - zlotřilý člověče...
 
Vezmi dýku, co u nohou ti velkoryse leží
Jako nabídka na smír se ti nabízí
Tak rychle zabodni ji v zem než si to rozmyslí
Tak rychle dokud má slova tě pobízí
 
Zastav se a neutíkej - stejně se neschováš
Jdi dál... a svou duši věčnou zaprodáš
 
Jak se rozhodneš?
Jak?
Autor nývlt, 30.09.2012
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí