Strachy

Strachy

Anotace: Čeho se bojím?

O čem by asi tak měl básník psát?
O smrti? Marnosti? Koho má rád?

Trápí mě prázdnota a smysl žití,
nevíte o někom, kdo poskytne krytí?
Kdo poskytne záruku na lepší život?
Kdo bude rádce můj, případně pilot?

Nemám strach z toho, že nebude na boty,
Nemám strach ze smrti, bojím se samoty.
Bojím o osud tohohle světa,
ačkoliv koule mám, přesto jsem sketa.
Autor ploskuták, 14.10.2012
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Olneek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí