Člověk ztratil hodnotu na zemi

Člověk ztratil hodnotu na zemi

Anotace: Člověk ztratil hodnotu na zemi

Je v tomto světě aspoň kapka lásky a věrnosti?
Ta kapka, kterou by měl každý člověk mít.
Nebo jen lež spolu s nenávisti,
V srdci u vás má právo být?
Lidské duše uvázly v tom,
Kde není čistý bílý svět,
Jsou tam, kde je peklo,
Skrz které nemůžou nic vidět.
Upřímnost,láska,věrnost,
Na to oči lidé zavírají,
A tyto věci už pro ně žádnou roli nehrají.
Co každý z vás v srdci má?
Myslíte, že v něm něco je?
To se vám jenom zdá.
Žádné city, jen rozum vámi řídí,
Pro svoji výhodu využíváte jiné lidí.
Místo lásky je nenávist,
Místo upřímnosti jen lžete.
Místo věrnosti, podvádíte.
A myslíte, že to jsou normální věci.
A takhle člověk ztrácí
Svoji hodnotu na zemi,
Když nic nemá v duši
Ani v srdci.
Autor Valery, 21.10.2012
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí