prolom nebesa

prolom nebesa

Anotace: Inspirováno samsarou, nikdy nekončícím kolem života. Napsáno v době aktivního zájmu o zen buddhismus.

A přede mnou a za mnou
bylo modro, modré hnusné dveře
tiché steny hluboké šachty
Vše ozářeno hnusným světlem
korunováno prázdnotou

Vše se odráží v obrazu kaluže
je to svět a světla
Ty vedou poutníky, zpět do prázdných šachet životů
Jako vězení, navždy odsnouzen
Cyklus nekonečného bloudění

Nikdo není souzen
všichni už jsou odsouzení.

Skrz hradbu mraků já opijím se temnotou
Tmu dýchám skrz své oči
Vidím že pravda je vše a nic
konec nepříjde.
nekončící koloběh
Autor King of Spain, 03.11.2012
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí