Čtverec

Čtverec

Anotace: Kdo tyto věty pochopí...

Dlažební kostky v noční mlze
vypadají jak středověké tvrze
opuštěné dávno mrtvými vojáky
kteří dostatečně nehlídali své majáky

dnes z toho všeho zbyl jen prach
a neustávající turistický strach
že pára z nebes se objeví přes den
i král jenž byl do bitvy veden

do války nesmyslné ale hlavně smutné
Měsíc to všechno jednou ale utne
stín tak nahradí zas světlo
a nikdo nepozná jak se to vlastně zběhlo

černé mraky zmizí konečně navždy
a odnesou si sebou celé ty vraždy
které si pamatoval i strážce hradu
postávající tam někde vzadu
Autor Lostgen., 22.11.2012
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Textově to docela dobrý, ale rytmus mi tam kolísá. (né teda, že bych ho sám extra uměl vyladit)...:-)

22.11.2012 10:55:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí