Vakuum

Vakuum

Anotace: ...

Chycen mezi dvěma světy,

bezmocně se zmítám,

plán na pomstu bez odvety

v tichosti si splítám.

 

Jak provázek z kastaněty

sebe sama svírám,

krev prolitou za vendety

další krví stírám.

 

Jsem-li král, kdy byl jsem stětý?

A kdy byl jsem vzýván?

Souvětím bez druhé věty

v příběhu jsem střídán.

 

Trpaslík, co mezi skřety

marně hledá význam.

Místo klidu nové střety

apaticky vítám...

Autor free.poet, 26.11.2012
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Tanecnice, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí