Mona Lisa

Mona Lisa

Anotace: je kráter na Venuši

Vtedy keď udrie do mňa blesk na Venuši
zrazí ma do lávových prúdov z kráteru
Mona Lisa, úsmev zato hneď nezruší
prizerá sa ako trpím pre kariéru

v oblasti nadmerných odberov energií
na hriešnej planéte, kam som sa uchýlil
pred krédom kravát, čo čierne pelendreky
dali tam, kde im rúk chápadlá upílil

zrkadla rám, blesky černejšie ako noc
vystupujú z neho radiálne štýlovo
potenciálne všetci viacmenej totál švorc
svoj imidž pražia na výslní, s dymovou

clonou pred očami, v značkovom outfite
vyvolení sami sebou do popredia
ja sa tu topím, kým tamtí v z lží profite..
čo je lepšie? blesky úsmev nerozriedia
Autor Petbab, 01.12.2012
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí