NAJN

NAJN

Anotace: ... malé zamyšlení se nad životní filozofií, jejíž dokonalou parafrázi jsem našla v citátu K.C. "It's better to burn out than fade away." RADĚJI SHOŘET NEŽ VYHASNOUT.

snad pro ten stupidní pocit
pár vteřin slasti
sladkou chuť v ústech
stražíme své pasti
trháme duše po stech
zavrhujem soucit
jak prodejnou děvku

snad pro ten okamžik štěstí
kterýmu stavíme památník
dříve než rána pěstí
rozbije nám ciferník
a ručičky se rozletí
vrážet naši smůlu do dětí

říká se tomu dědictví po otcích
smutnýmu lkaní nad vlastním osudem
onanii na pánských záchodcích
ohýbání zad pod studem

říká se tomu dědictví po matkách
věčný touze všechno propít
za brodění se ve zvratkách
klín si slzama zkropit

říká se tomu hořet
hořet
a pak vyhasnout

jen ze mne bude popel

.....

...

.
Autor Vodoměrka, 01.12.2012
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten citát není kurta kombajna, ten ho jen proslavil, ne?

13.05.2013 23:24:11 | CCGREE

přijde mi vulgární...ty nemám rád,
za jinou budu snad moci TIP dát...:-)

02.12.2012 03:27:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí