Soud boží

Soud boží

Anotace: Příliš zbytečný.

Dnes v noci usnu

s hlavou v polštáři

a v oblacích

budou si špitat nebeští mocnáři -

Co na té Zemi ještě dělám?

A pak se náhle 

(a možná z nevole)

obrátím na bok.

Dejme mu šanci, přátelé mocnáři -

má na ni ještě nárok. 

Autor pandufek, 04.12.2012
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanecnice, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenom aby si tu šanci nepředtavoval donekonečna...

05.12.2012 00:44:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí