Jedinečný smysl okamžiku

Jedinečný smysl okamžiku

Anotace: Kdo ovládá minulost, ovládá přítomnost. Kdo ovládá přítomnost, ovládá budoucnost. Kdo ovládá sebe, není ovládán nikým jiným.

Budoucnost nejistou se zdá,
na vlně veze se přítomnost,
jediná nějaký smysl má
Minulost, ta řekla dost

Kdo vládne jí, vládne nám
Mozek absorbuje, mysl věří
Pravda se obrací tiše v klam,
když mrtvolu její lid povečeří

Realitou je jen okamžiku síla
Neklame nás, oči nelžou
Vlastní smysly jsou víc než víra,
bojme se, jestli i ty selžou

Víra v sebe jest odpovědí
Věru nic jiného nemá smysl
Hloupí tuší, moudří vědí
Jak mocná ja jejich mysl
Autor Serja, 15.12.2012
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí