Bad game

Bad game

Anotace: c.c.

Konec není konec
a svět není svět
žnec dožne záhonec
v obilí kruh set

k sklizni někým shůry
paprsky světla
Země manikúry
stájl věda smetla

na smetiště dějin
s plevelem shořet
nechá z kruhů nejmíň
jeden, nahoře

pro ty tam, s dovětkem
je vám snad k smíchu
Zemi dělat v bad game
pupek na břichu?

konec světa směšný
natolik není
nakolik úšpěšný
je.. co tím změní
Autor Petbab, 20.12.2012
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: chci_uverit, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí