Tunel

Tunel

Anotace: Čti a uvidíš

Jak míza z břízy tekoucí,
srdce láskou tepoucí,
matka dítě nemajíc,
slepý brýle hledajíc...
Sakra,to sou keci !
No nic,to není moje vina,
samo to ze mě leze ven,
jako rýma.
Někdo hledá celý život a nenajde,
jsem jak tunel,co do něj nikdo nezajde.
Když neprojde,neprojde,
kapr taky o Vánocích přirozeně nepojde...
Autor Luki, 28.12.2012
Přečteno 495x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí