Pocity

Pocity

Anotace: Trochu jiná báseň...potřeba trochu rýmy a obsah provzdušnit :)

Čistý
Čistý je vzduch
V modrobílé mlze
A je září ...

Svítá
V oparu
Slunce vstává
Mlčí jako bílé pápeří.

Lampy svítí
Do srdcí
Jako věčná touha
Touha po čemsi ...

Poběžím
Po pláži rychle
Jako
Krásný bílý
Krásný bílý kůň ...

A čistý
Čistý je vzduch
Já v modrobílé tmě
Se schovám ...
Autor Zasněný básník, 09.01.2013
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí