Vzpomínky na minulost

Vzpomínky na minulost

Anotace: ...

Seděl jsem v síni králů,

na trůně z ryzího zlata,

pil ze svatého grálu

a konejšil mistra kata.

 

Poslům zprávy jsem nosil

a rady mudrcům dával,

kněz o víru mě prosil,

umělcům vzorem jsem stával.

 

Ty dny navždy vyšumí,

zašednou deníků stránky.

Dnes nikdo nerozumí,

když rozum brousí mu hranky.

Autor free.poet, 12.01.2013
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí