Přátelství

Přátelství

Anotace: kdo to taky tak vidí ?

Už dávno není přátelství o radosti a úsměvu
neumí se ubránit zoufalství a ani cizímu hněvu
proto se schovává pod mostem starého města
neboť nechce, aby vyhasla jeho vzácná hvězda

Samo sebe se proto den co den ptá
Zda není to špatné, to něco ze sta
jež by mělo opustit lidskou společnost
když ho dnes bere každý jako abstraktnost
Autor Lostgen., 13.01.2013
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí