Einsteinův

Einsteinův

Anotace: vyplázlý jazyk

Einstein se nemýlil
zato vy, pánové
omylem soudíte
soud, nezpůsobilý
říct o supernově
že progenitor ten

předčasně zažehl
zase Einstein třeba
mýlící se stejně
že vám nenadběhl
když smích ukolébá
přiznaným dojemně

svalovým orgánem
vší komunikace
- bééé jedním nádechem
mozek když uhranem
sílí břišní tance
smích obrůstá mechem
Autor Petbab, 21.01.2013
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí