Na křídlech hvězd

Na křídlech hvězd

Anotace: ...

Já letím na křídlech hvězd  dál a dál

před sebou vidím překrásný bál

kde světla tančí rozverně v oblacích

a vrhají odlesky paprsků toužebných

 

Ne jedno přání se sem zatoulalo

celou noc tančilo a touhám naslouchalo

na čarovnou moc hvězd se vymluvilo

s východem slunce se zbaběle rozplynulo

 

Já letím dál a vidím mračna

vidím bouři a její ústa lačná

slyším pláč a cítím slzy pýchy

to jen déšť ze mne smývá moje hříchy

 

Letím na křídlech hvězd a ptám se dál

komu jsi Bože svou moc odevzdal?

Autor Josephine, 31.01.2013
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí