Chlapec bez tváře

Chlapec bez tváře

Anotace: Napsáno 4. 2. 2013

Svět zdá se jaksi vzhůru nohama,
zem na nebi a nebe na zemi
a lidé jsou stále více bez tváří.

 

Já moc bych si přál míti tvář,
nějak se odlišovat od ostatních,
ale marně si to mohu přát.

 

Žiji na místě, kde tma nás nutí vstát,
až světlo proniká tmou je čas jít spát,
svět z chaosu, který má řád.

 

Mám víru a tak doufám, že cesta...
že cesta, kterou chci se dát,
osvítí mi směr, kudy mám jít dál.

Autor William Christo, 04.02.2013
Přečteno 510x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mít víru v cokoli co tě posune dobrým směrem stojí za to :-) celkem pěkně napsané

05.02.2013 12:24:10 | xoxoxo

díííky

10.02.2013 19:13:44 | William Christo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí