Apoštol z nevěstince

Apoštol z nevěstince

Anotace: Apoštol z nevěstince Jsem Apoštol z pozemského nevěstince, je mým domovem, jsem...

Apoštol z nevěstince


Jsem Apoštol z pozemského nevěstince,
je mým domovem, jsem nemrava,
miluji neřest i rub mince,
nahá těla, toť nádherná je pobava.


Káži tu o spanilém hříchu,
o lásce co je na prodej,
co morálka? To je k smíchu!
nemáš love? Do banky si zavolej!


Jsem pot na čele pánů,
co utekli od nudných paniček,
jsem nápoj všech náruživých chřtánů,
tak objednej si lásky balíček!


Postel je mou světskou kazatelnou,
podvazkový pás je mým oltářem,
nesnáším dámy s prací podprůměrnou,
co stud zakrývají oroseným polštářem.


Neřest a sprostota jsou mojí Biblí,
miluji lesk a bídu kurtizán,
jsem chtíč co v mysli bydlí,
pro svaté zůstávám tu nepoznán.


Káži věčnost té pozemské sprostotě,
jsem manipulant co mravy svádí,
love se točej v úzkoprsý dobrotě,
vypadni! Když ti to vadí.


Nezmění se vaše nízké mravy,
tak jak nezmění se svět,
trest padne na vaše hlavy,
to vzkázal Mefisto můj děd!!!
Autor guru1, 26.02.2013
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí