Parodie života

Parodie života

Anotace: ...

V obřím prostoru chrámů
Poznáš svou malost
Jsi nic!
Jen si myslíš,
Že patří ti svět
Nebeská klenba připomíná
Nepodstatnost života
Absence uvědomění
Marnost všeho počínání
Chceš víc?
Dej si říct
Prach jsi
V prach se obrátíš.

  -//-

Nic neříkající slova
Vyřčena s patosem
Hlava plna myšlenek
Bez možnosti projevu
Scéna života               
S prázdným hledištěm
Bytí a nebytí
Shakespearovo drama 
Ztvárněno komiky
Pod mořskou hladinou
Hlasité výkřiky
Prostor pro slzy
Pro vzlyky

-//-

Tokáta a fuga D moll
Hraná na kytaru
Mona Lisa bez úsměvu
Molliérův Harpagon
Rozdávajíc peněz
Parodie na téma láska
Žalem projevená radost
Ztráta smyslu života
Snůška nesmyslů
Hledání neztraceného
Ztvárnění černých snů
A konec,už toho bylo dost!
Autor Bakchus, 02.03.2013
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí