Vedlejší myšlenky

Vedlejší myšlenky

Anotace: Vedlejší myšlenky pro úplnost

Vedlejší myšlenky mlčí a spí,ptaj se tak nevině v čem život tkví??
Vedlejší myšlenky mlčí a spí ,ve spárů drzosti v hlubinách dlí..
Vedlejší myšlenky probouzí JÁ
a ve stínů radosti neslyší lásku
Necítí nebloudí jen chtějí pryč
odplout z stěn marnosti a převládá chtíč,
Vedlejší myšlenky jež postrádaj význam,
dokončí úplnost v bláznivých zákoutích mysli.
Chci vše říct !
Autor Anež, 04.03.2013
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí