Příteli

Příteli

Anotace: Deep.

Záchranná lana nosím po kapsách
Vím jaké je, když se útes hroutí
Tak jako Ty, padá na Tebe ve tvých snách
A lano máš na dosah, jen se příliš kroutí
Příteli

Podej mi ruku nebo spadnu a nevstanu již
I pevná zem se pode mnou teď propadá
A já, rzí přibita na ztrouchnivělý kříž
Zkouším zardousit myšlenku, jenž mě napadá
Že na čase je, abychom opustili mříž
A zemřeli
Autor Rebeca, 31.03.2013
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí