Buňky v těle

Buňky v těle

Anotace: Ty, Já, a čas. On plyne, a plave, a leze, a běží. Jen pivo čeká. Slova snad taky,...

Ty,
Já,
a čas.
On plyne, a plave,
a leze, a běží.

Jen pivo čeká.
Slova snad taky,
chtěl bych.
chtěl bych ti...

chtěl bych toho hodně.
Moje tělo to ještě neví,

Můj mozek on jen přikivuje
A směje se mi.

Co já vím,
Je to vlastně sranda.

Ale já mám rád když vím, že jsem rád.

Sprintuju vstříc všemu,

Tělo neví co má dělat.

Hlava jen sedí,
na krku odpočívá,
a pije pivo.
Autor Aramis, 31.03.2013
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Morgenstern, Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí