Můj život

Můj život

Anotace: Zamyšlení

Sbírka: Sofisma smyslů V.

Můj život

je film

v kterém hraji hlavní roli

je seriál

který navazuje na cokoli

Na to co bylo včera

nebo před rokem

Na to co vůbec nebylo

nebo odešlo potokem

Spláchl to čas a vymazal paměť

 

Připomene mi to až závěť

Každá vteřina ji mění

Už když jsem se narodil

měl jsem ji v genech

Už když jsem byl počat

měl jsem ji ve snech

které jsem prožil

po narození

 

Život je neustálá snaha žít

něco smět nebo moci

něco muset nebo chtít

Hlavně se neutopit

 

Život o dětství

Život o rodině

Život o prohrách a vítězství

Život je plavba na vavříně

života

Kdo to rozmotá

 

Zkušenosti proti okolnostem

Vlastnosti proti zvyklostem

Akce a reakce

Důsledek a příčina

Je to vlastně bez šance

jak tvář nevinná

 

Vlastní existence proti vlastnímu bytí

Plné břicho nenasytí

Zaneprázdněn životem

tak nemohu žít

Co s tím podvodem

Do vlastních rukou se život nedá vzít

každou vteřinou dopisuje závěť

v té poslední vteřině

obnoví paměť

 

Autor VEDz RVAHEs, 10.04.2013
Přečteno 560x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Aťan, Joe Vai, Miriska, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá,pravdivá... ST

12.04.2013 10:49:27 | Kapka

Fakt, nevím, co je to ST. Jsem tu nový.

13.04.2013 16:45:00 | VEDz RVAHEs

Zaujalo mne "život je neustálá snaha žít". Krásně výstižné.

10.04.2013 17:50:44 | muchomůrka bílá

Díky

11.04.2013 16:16:46 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí