Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Sledovala jsem bez hnutí,
jak se hýbe svět,
nebe bylo chudé
na vnitřní podněty.

Usnout na vrbě
a neukrást si ani lístek
na zápasy sfér;
takový byl můj osud.

A já byla malá,
jako jsem málá teď,
a měla plnou hlavu hvězd
a plné kapsy hlíny.
Autor voedor, 11.04.2013
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: seh, zamotán v nedospělosti, Michal Dunda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez hnutí, jak se hýbe svět
Velmi dobré :)

11.04.2013 14:54:24 | zamotán v nedospělosti

Konečně něco ke čtení, jen sousloví -vnitřní podněty- trochu akademicky omšelé.

11.04.2013 14:33:28 | Michal Dunda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí